Közélet

2016.12.09. 12:23

Részesei lehetünk utazásuknak

Bárki megrendelheti az interneten az világjáró biciklisek, az egri Szabó Ádám Szalag és Illés Adorján falinaptárát.

SZ. E.

Másfél esztendeje indult el Budapestről az egri Szabó Ádám Szalag és Illés Adorján, hogy felfedezzék a Nagyvilágot. Utazásuk egyik médiatámogatója pedig a Heves Megyei Hírlap és a HEOL.hu.

A páros Magyarországot elhagyva majd'' 20 országban járt már és több mint 30 ezer kilométert biciklizett. Bár gyakran találkoznak nehézségekkel és kihívásokkal, lelkesedésük és kitartásuk töretlen. Noha mostanra már külön utakon járnak, kalandjaikról blogjukban számolnak be rendszeresen.

Az év vége felé járva arra gondoltak, megörvendeztetik követőiket egy lapozható, színes falinaptárral, amelynek képeit ők válogatták, Szabó Ádám elmondta: igyekeztek a legjobban sikerült fotókat kiválasztani a hónapokhoz. Úgy véli, kiváló ajándék lehet a karácsonyfa alá, mielőtt egy család nappalijában a legjobb helyre kerül a falon. A blogjukon külön felületet hoztak létre, ahol meg lehet rendelni a naptárat, az átvételre személyesen is van lehetőség, akár Egerben is. Ádám kiemelte: a vásárlással minden megrendelő támogatná az utazásukat és az internetes oldaluk fenntartását.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Szalag üdvözletét küldi Ausztráliából, a naptár már nyomdában FOTÓ: SZABO ADAM/FACEBOOK
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!