Közélet

2016.12.22. 17:05

Maci Akció: rekordot döntöttek

Az idei év kiemelkedő a Round Table 3-as egri asztala által szervezett Maci Akciók történetében.

SZ. E.

Fotó: foto:Korsos Viktor - korsosviktor.hu

A tavalyi rekord megdöntését is elkönyvelhetik, ugyanis több mint 1,3 millió forint értékben vásárolhatnak az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati osztálya részére új magzati szívhang monitort (CTG), sőt, mivel az összeg meghaladta eredeti célkitűzésüket, így ikerbabák vizsgálatát segítő érzékelő fejeket is átadhatnak az osztálynak.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Ismét sikeres Maci Akciót szervezett az egri Round Table FOTÓ: KORSÓS VIKTOR
[/caption] 

Hegyvári Viktor idei alelnök elmondta: több mint 800 maci talált gazdára az elmúlt héten megrendezett Maci Akció keretein belül. Tudniillik az akció lényege az, hogy aki adományoz, az egy plüsst kap ajándékba.
Kiemelte: az idei siker nagyban köszönhető a szülészet-nőgyógyászati osztályon dolgozó szülésznőknek, akik személyesen is jelen voltak a pultoknál – az Agria Parkban és a Tesco üzletsorán –, s ismertségüknek köszönhetően érezhetően megnőtt az egriek adományozó kedve.

– Köszönjük minden adományozónak és a partnereinknek, mert mindenki kellett ahhoz, hogy újból ilyen eredményes Maci Akciót ünnepelhessünk karácsony előtt – nyilatkozta Hegyvári Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!