Kék hírek, bulvár

2017.01.11. 09:23

Hamis rendszámmal, forgalomból kivont kocsival közlekedett

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa 2016. március 6-án 19 óra 40 perckor Kerecsenden, a Fő úton ellenőrzött egy Suzuki típusú személygépkocsival közlekedő férfit.

HEOL



A rendőr a helyszínen megállapította, hogy a jármű több mint egy éve ki volt vonva a forgalomból, továbbá az arra felszerelt hatósági jelzések hamisítottak, mivel műanyagból készültek, ezért J. Istvánt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállította az Egri Rendőrkapitányságra – tájékoztatott Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Elmondta, hogy az 53 éves szolnoki férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.
Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a büntetőeljárást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: HMRFK/police.hu
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!