Közélet

2017.01.22. 15:04

Egerbe jön a Vodafone-vezér

Új üzleti klub alakult a múlt év végén Egerben BizLounge néven.

SZ. E.

Az első pódiumbeszélgetés nagy érdeklődés mellett zajlott. Meghívottjuk akkor Gacsal József, a Fujitsu magyarországi leányvállalatának értékesítési igazgatója volt, akit Mester Sándor, a Computerworld lapigazgatója kérdezgetett. Mint megtudtuk: utóbbi állandó moderátorként lesz jelen az elkövetkező alkalmakon.
Zólyomi Andrea, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Heves megyei koordinátora, a BizLounge főszervezője arról tájékoztatott: legközelebb január 25-re várják az érdeklődőket, akik ezúttal dr. Beck Györggyel, a Vodafone Magyarország Zrt. elnökével találkozhatnak a Fúzióban este 7 órától.

A BizLounge azzal a céllal alakult, hogy tapasztalatcserére hívja az egri és Eger környéki vállalkozókat, üzleti és közéleti szereplőket, akik egy kötetlen beszélgetés, vacsora és borkóstoló során ismerhetik meg egymást, illetve cégeiket. A BizLounge-hoz még bárki csatlakozhat. Terveik között szerepel, hogy havonta egyszer meghívjanak egy-egy érdekes vendéget a pódiumbeszélgetésre, így például hamarosan eljön Egerbe a Prezi vezetője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!