Közélet

2017.01.27. 10:53

Programok a hétvégére

Nézzétek meg, milyen rendezvényeket tartanak szűkebb hazánkban a hétvégén!

HEOL

PÉNTEK

EGER Magatartászavar, másképp, mindenkinek címmel a hiperaktivitás és az autizmus témájában hallgathatnak előadásokat az érdeklődők az Agria Tiszk A épületében péntek délután három órakor. A rendezvényt az Egri Kulturális és Művészeti Központ és az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának Pedagógiai Intézete szervezi.

EGER Este nyolc órától a zenéé a főszerep a Barancsban, ugyanis Farkas Antal Toncsi, zongorajátékával bűvöli el közönségét.

SZOMBAT

FÜZESABONY III. Városi Disznótor fesztiválra várják szombaton a közönséget a Jégpálya mellett. Nyolc órától hagyományos kolbásztöltő verseny lesz, melynek délben lesz az eredményhirdetése. 13 órától lehet beváltani a kostóló jegyelet.

KÁPOLNA Kocsonya Fesztivált tart a Margaréták Hagyományőrző Egyesület 18 órától a Három Hárs Művelődési Házban. Este nyolc órától Kocsonya bál veszi kezdetét, a talpalávalót Lizák Sándor szolgáltatja.

VASÁRNAP

EGER A Kisbakancsosok baráti köre újabb túrára invitálja a természetbe vágyókat. Ezúttal „Tatárjárás” felhívással a Bükkszentkereszt – IV. Béla emlékmű – Őr-hegy – Dorongosi víznyelő – Sügér-völgy – Hór-völgy – Tebe rét – Balla-völgy – Répáshuta útvonalon barangolhatnak. Indulás: 9.10 Eger autóbusz pályaudvar.

EGER „Válassz magadnak egy kabátot”  ételosztással egybekötött ruhaosztást szerveznek délben a Pyrker-téren. Ha van megunt, de használható ruhája vigye el, és szerezzen örömet a rászorulóknak!

HEVES Este hét órakor a Hippolyt, a lakáj zenés komédiát nézhetik meg az érdeklődők a művelődési házban. Főszerepben: Várkonyi András, Sáfár Anikó, Egyházi Géza, Oszter Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!