Kék hírek, bulvár

2017.01.27. 14:33

Két helyre is besurrant a pórul járt tolvaj

A körzeti megbízott rövid időn belül elfogta a kompolti férfit.

police.hu


Egy káli lakos tett bejelentést a helyi körzeti megbízott szolgálati mobiltelefonjára, miszerint egy ismeretlen férfi január 25-én 7 óra körül bement a házába és élelmiszert, italt és cipőt tulajdonított el. Az otthon tartózkodó sértett észrevette az elkövetőt, aki elmenekült és közben elejtette a tárgyakat – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A körzeti megbízott a megadott személyleírás alapján rövid időn belül a káli, Szent István téren elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves kompolti férfit, akit előállított a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra. P. Ottó kihallgatásakor kiderült, hogy aznap reggel fél 7 körül egy kompolti lakásba is bement, de a sértett itt is megzavarta, így értékszerzés nélkül távozott.  A gyanúsított mindkét esetben beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!