Közélet

2017.02.02. 10:08

Kétszázan formálták az alakjukat

Életmód beszélgetés és retro aerobik is várt résztvevőkre.

B. Cs.

Nem kell egy évet sem várni, még az idén lesz folytatása Rubint Réka alakreform táborának a megyeszékhelyen.

– Százhúsz felnőtt és nyolc gyerek vett részt a teljes programban, amelynek első napján, vasárnap délután külsősként nyolcvan egri, és környékbeli mozogni vágyó csatlakozott a tábor tagjaihoz – fogalmazott Kovács-Szalók Adrienn, a Hotel Eger & Park igazgatója. – A folytatásban a hétfői munkanap is közrejátszhatott abban, hogy csupán húszan jelentkeznek úgymond kívülről, de az összkép ezzel együtt is nagyon pozitívnak számít.

A program részeként életmód beszélgetés és retro aerobik is várt a hölgyekre, akiknek Schobert Norbi is tartott foglalkozásokat. A testedzésen kívül a helyes táplálkozás fontossága is lényeges elemként határozta meg az együtt töltött napokat. Mivel ezek során olyan hatások érték a népes mezőnyt, ami a visszajelzések alapján újbóli átélést igényel, 2017-ben ismét lehet számítani Rubint Rékáékra Egerben.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Rubint Réka (jobbról) olyan programot kínált Egerben, amelyre vevők voltak a nők.Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!