Közélet

2017.02.21. 14:15

Meglepődött, de örül a jelölésnek

Az Egerben felnőtt Bánovits Vivianne-t tévéfilm női főszereplő kategóriában A fekete bojtár című alkotásban nyújtott alakításáért a napokban jelölték a 2017-es Magyar Filmdíjakra.

V. M.

A Magyar Nemzeti Filmalap és az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médianácsa támogatásával a Magyar Filmakadémia Egyesület február 26. és március 5. között rendezi meg a Magyar Filmhetet és a díjátadót.

– A fekete bojtár (Sinka István) feleségét, Piroskát játszom a filmben. Szerettem a szerepet, de nagyon nehéz volt a forgatás, hiszen igen szomorú a történet. Amiket Piroska átél, azok az én lelkemet is megviselték forgatás közben – mondta lapunknak a színésznő, aki a Thália Színház tagja. – Nagyon sokat tanultam ettől a szereptől, és örülök, hogy eljátszhattam.

Vivianne a jelölésről szóló e-mailt a napokban kapta meg.

– Hamarabb jelent meg az interneten a hír, mielőtt én megtudtam volna. Egyik reggel felkeltem, s a páromtól kaptam egy cikket, hogy olvassam el. Eléggé meglepődtem, de nagyon örülök a jelölésnek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Vivianne A fekete bojtárban, díjra jelölt alakítása közben FOTÓ: BARA SZILVIA
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!