Kék hírek, bulvár

2017.02.21. 15:20

Elismerés húsz év szolgálat után

Horváth Zsolt 1997-ben beosztott tűzoltóként kezdte meg a hivatásos tűzoltói pályafutását a Fővárosi Tűzoltóságon.

HEOL

Dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere a katasztrófavédelem hivatásos állományában töltött 20 év szolgálati ideje és eredményes munkája elismeréséül szolgálati jelet adományozott Horváth Zsolt c. tű. főtörzsőrmesternek, a Pétervásárai Katasztrófavédelmi Őrs gépjárművezetőjének február 1-jén.

Horváth Zsolt a 20 éves munkaviszony eltöltése után járó szolgálati jelet február 21-én vehette át Molnár Péter tű. századostól, a pétervásárai őrs parancsnokától - tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Közölték: a főtörzsőrmester 1997-ben beosztott tűzoltóként kezdte meg hivatásos tűzoltói pályafutását a Fővárosi Tűzoltóságon, a XV. kerületi Tűzoltó-parancsnokságon. Tizenegy év múlva szintén ezen a tűzoltóságon gépjárművezetői beosztásba került. A Pétervásárai Katasztrófavédelmi Őrsön 2016 májusától szolgál gépjárművezetőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!