Közélet

2017.02.24. 20:07

Norvégiában, Ausztráliában az Egri Pinceszínház

Norvégiába indult csütörtökön az Egri Pinceszínház csapata, hogy az oslói magyar nagykövetségen mutatkozzanak be, tudtuk meg Dányi Oszkártól, a színház művészeti vezetőjétől.

G. R.

A négynapos kinntartózkodás alatt a csapat egy gyerekdarabot és egy felnőtteknek szánt produkciót mutat be Norvégiában. Csukás István zenés mesejátékát az Ágacskát, Egerben már láthatt a közönség  Klepács Andrea, Soós Diána, Tóth Levente, Barát Zoltán, Szívós Győző előadásában, s most az Oslóban élő magyar ajkú gyerekek is megismerhetik. A felnőtteknek a Soós Diána és Szívós Győző főszereplésével játszott Párterápia című darabot vitték ezúttal.

A Tatár Gabi vezette csapat egy hónappal később Észak után Dél felé veszi az irányt. Dányi Oszkár azt is elárulta: április elején Ausztráliába utaznak. Ott szintén a nagykövetség meghívására lépnek fel a Párterápiával és a Hoppláda című gyerekprodukcióval Melbourne-ben, Canberraban, illetve Sidney-ben, továbbá Tatár Gabi művészetterápiás foglalkozásokat is tart kinn élő magyaroknak. Közel egy hónapot töltenek Ausztráliában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!