Közélet

2017.02.26. 12:00

Nem zár be, csak költözik a Lovas étterem

A tulajdonos ígéri, hogy a már hagyományos szabadtéri programok is maradnak.

heol

Olvasónk érdeklődött, hogy mi lesz a ledózerolt szilvásváradi Lovas Étteremmel, ami kedvenc helye volt neki és családjának, mikor a Szalajka-völgybe kirándultak. Mint az köztudott: a Lovas Étterem tulajdonosa az a Gál Gábor, aki Egerben a Zsálya Bisztrót is vezeti.



– Novemberben kellett végleg bezárnunk és kipakolnunk, mivel a szilvásváradi lovas fejlesztés és stadion építés új koncepciójában más épületegyüttes szerepel a Lovas Étterem jelenlegi helyén. A bontást a napokban kezdték meg – tudatta Gál Gábor, aki viszont jó hírekkel is szolgált: a szilvásváradiaknak nem kell végleg búcsút mondaniuk kedvenc éttermüknek, mivel átköltöztek az erdei kisvonat közvetlen szomszédságába, a Pisztráng Kisvendéglőbe, ahol a közeljövőben némi átalakítást végeznek majd, remélik: a vendégek megelégedésére.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A Lovas Étterem rengeteg népszerű szabadtéri rendezvényt szervezett Szilvásváradon FOTÓ: LOVAS ÉTTEREM FACEBOOK
[/caption]

– Természetesen a több mint 20 éves múltra visszatekintő programjainkat is megtartjuk, így továbbra is megszervezzük majd a pisztráng-nyársalást és a szarvasgomba vadászatot, valamint a lovas programok is megmaradnak együttműködve a ménes gazdasággal – tájékoztatott a tulajdonos.



Teljesen új koncepcióval jelentkezne

Gál Gábornak az idei évre más tervei is vannak. Lapunk kérdésére elárulta: Egerben, a Széchenyi István utca 9. szám alatt egy új éttermet is megnyitnak az idén, a KOLBice mellett. Májustól átalakítják az épületet, és ahogy fogalmazott: egy teljesen új dolgot vezetne be úgy, mint annak idején a Zsálya Bisztróval, aminek azóta szép számmal akadtak követői. Új színfolt lesz az egri gasztronómiai palettán.

A Lovas Étterem rengeteg népszerű szabadtéri rendezvényt szervezett Szilvásváradon FOTÓ: LOVAS ÉTTEREM FACEBOOK -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!