Sport

2017.03.04. 20:03

FC Hatvan: majdnem Karácsony(i)-ajándék

Monoron olyat tettek Mundi Zoltánék, mint előtte csak hét hónapja.

B. Cs.

Fotó: unknown

A forduló egyik meglepetését egészen biztosan a hatvaniak okozták az NB III Keleti csoportjában. A kedd óta Varga Attila irányította gárda vendégként győzte le a második helyen álló Monort. Hasonlóra, mármint idegenbeli sikerre utoljára a bajnokság 1. fordulójában, 2016. augusztus 7-én akadt példa, amikor is a Zagyva-partiak 3–2-re győztek az Újpest II otthonában.

Az NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában:
Monor–FC Hatvan 0–1 (0–0)

Monor. V.: Antal Péter (Mohos, Török).
MONOR: Bozsó – Balanescu, Villányi, Schmidt Zs., Mészáros Zs. (Bonifert, 77.), Karacs, Hunya, Fazekas, Katona R., Bogáti, Tóth Á. Vezetőedző: Horváth Dávid.
HATVAN: Aszódi – Tóth M., Kész (Nehéz, 76.), Mundi, Szabó R., Karácsony, Keglovics (Szabó B., 87.), Labát, Tóth O., Purzsa, Németh Sz. (Czibolya, 84.). Vezetőedző: Varga Attila.
Gól: Karácsony (81.).
Jók: Aszódi, Tóth M., Szabó R., Mundi.

Varga Attila: Maradéktalanul visszakaptam azt, amit az egymás társaságában eltöltött rövid idő alatt kértem. Az első perctől kezdve fegyelmezetten játszott a csapat, ami még azzal együtt is igaz, hogy az első harminc percben görcsös és félős hatvaniakat láttam a pályán. Félóra múltán viszont kialakítottunk két komoly helyzetet, amivel átszakadt egy gát a fiúknál. Nem sok játékunk volt, mert ehhez több időre, nagyobb összecsiszoltságra van szükség, ám a célfutballunk eredményt ért. Az élmezőny meghatározó csapatának vendégeként nem kaptunk gólt, sőt, mi lőttünk egy olyat, amit ha nem az NB III-as Hatvan szerez, sokáig mutatják a legszebb találatok között. És miközben akadtak kiemelkedő egyéni teljesítmények, csapatszinten jó erős átlagot hoztak a játékosok.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Karácsony Dávid. Győztes gól Fotó: fchatvan.hu
[/caption]
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!