Sport

2017.03.10. 10:52

Sári: nem garantált a pozitív változás

Sportolótól ritka őszinte szavakkal állt elő az EKFSC NB I/B-s női csapatának beállója.

Fenyves Balázs

– Két elég rosszul sikerült mérkőzés után jogosan adódik a kérdés: mi lehet a baj?

– Ha tudnám, hányszor feltettem már magamnak is a kérdést, de még mindig keresem a megoldást – válaszolta az egriek legtöbb gólját szerző játékosa, Sári Barbara. – Van egy kis bizonytalanság, egy kis önbizalomhiány, ám magunk sem hisszük el, mi történik körülöttünk.

– A Szeged ellen még hagyján, de a Pilisvörösvárral szemben illett volna győzni. Mindezek tükrében milyen a csapaton belüli lelkiállapot?

– Leginkább a labilis kifejezés lenne az ide illő. Elég ingadozó a hangulatunk. Egyszer jobb, máskor pedig teljesen magunk alatt vagyunk, és sajnos nem tudom bizton azt állítani, hogy vasárnapra minden rendben lesz, vagy, hogy sok minden változna. Egyszerűen nem érzem most azt az átütőerőt, ami tavaly meg volt.

[caption id="" align="alignleft" width="644"] Sári Barbara: - Más gondolkodással kell belemennünk a találkozóba Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Akárhogy is, vasárnap érkezik a Göd, és ha nem szeretnének lemondani a dobogóról, nem fér bele az újabb botlás…

– Őszintén mondom, hogy mindent megteszünk majd a győzelem érdekében. Kicsit tiszta fejjel, más gondolkodással kell belemennünk a találkozóba, ugyanis nem csak saját magunk, de a becsületünk, a szurkolóink, és nem utolsó sorban a klub jövője miatt sem engedhetjük meg mindazt, hogy folytatódjon az, ami az elmúlt hetekben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!