Közélet

2017.03.14. 21:32

Ünnep a szabad sajtó napján

Március 15-én nemcsak az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékezünk, ekkor ünnepeljük a Magyar Szabad Sajtó napját.

heol.hu


A heol.hu és Heves Megyei Hírlap a hagyományoknak megfelelően ünnepelt, délelőtt kollégáink megkoszorúzták lapunk egykori főszerkesztője, Gyurkó Géza sírját, illetve Petőfi Sándor szobrát a Foglár utcában.

Az esti ünnepségen Kühne Gábor főszerkesztő arról beszélt: van ok a bizakodásra, hiszen megújul a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu, régi-új kollégák dolgoznak a lapnál, amely csütörtöktől terjedelmében is bővebb lesz, s rendszeres mellékletekkel kínál majd még több olvasnivalót.

Hozzátette: igaz, a szakma megbecsülése csökkent az elmúlt években, ám ezen lehet, kell is változtatni, elsősorban a szerkesztőségben, kiadóban dolgozó kollégáknak. Úgy fogalmazott: a legfontosabb, hogy gyorsan, hitelesen és pontosan tájékoztassuk az olvasókat.

Természetesen idén sem maradt el a legjobb munkatársak elismerése. A kiadóban dolgozók szavazatainak alapján ezúttal Koczka Mónika terjesztési ügyintéző vehetett át elismerést, míg a szerkesztőség titkos szavazása eredményeképpen Juhász Henrietta újságíró kapott nívódíjat. 

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Koczka Mónika, Kühne Gábor és Juhász Henrietta Fotó: Berán Dániel
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!