Sport

2017.03.21. 15:37

Debre Viktor két év után búcsút intett Gyöngyösnek

Lemondott posztjáról Debre Viktor, az NB I-ben tizenkettedik helyen álló B. Braun Gyöngyös férfi kézilabda-csapatának vezetőedzője.

S. K.

Az 58 esztendős szakember azok után döntött a távozás mellett, hogy irányításával a mátraaljai gárda sorozatban kilencedik alkalommal is vereséget szenvedett, legutóbb 2016. december 3-án ünnepelhettek győzelmet Hegedüs Márkék. Szombaton drámai végjátékot követően, a Komló nyert (26–25) a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

– Hosszú ideje már, hogy nem tudunk eredményesek lenni, s ezen a negatív sorozaton csak egy új impulzus lendíthetné át a csapatot, ezért úgy döntöttünk, elfogadjuk Debre Viktor lemondását – fogalmazott Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke. – A bajnokság hátralévő mérkőzésein az eddigi másodedző, Nigrínyi Tibor irányítja az együttes szakmai munkájának irányítását. Debre Viktor kiváló szakember, akinek ezúton is köszönjük, amit a gyöngyösi kézilabdáért tett, de a jelenlegi helyzetben úgy érezzük, változásra van szükség, hogy ismét eredményesek lehessünk és ne kerüljön veszélybe az NB I-es tagság.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Debre Viktor két év után távozik a mátraaljai csapattól Fotó: Czímer Tamás
[/caption]

Debre Viktor 2015. márciusában vette át a B. Braun Gyöngyös irányítását. A klubtól származó információk szerint, a vezetőség több lehetséges jelölttel is tárgyalásokat kezdeményezett a vezetőedzői poszt betöltéséről. Végleges döntés későbbre várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!