Közélet

2017.03.23. 07:41

Idén is lesz Civil Expo a városban, az ifiparkban

Idén május 20-án rendezi meg hagyományos Civil Expóját a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület a helyi önkormányzat és a Füzesabonyi Kistérségi Civil Tanács támogatásával.

M. A.

Az egyesület az expót – amelynek idén is a helyi Ifjúsági Park ad otthont – a már meglévő civil együttműködési hálózatuk továbbfejlesztése érdekében, a szférák bevonásával immár hatodik alkalommal valósítja meg. A rendezvénnyel az egyesületnek az a célja, hogy lehetőséget biztosítsanak a civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, vállalkozásoknak és intézményeknek arra, hogy részt vehessenek egy közös találkozáson, amelyen közvetlenül mutathatják be tevékenységüket, szolgáltatásaikat.

A bemutatkozás mint minden évben, idén is sátrakban lesz, amelyeket a rendezvény ideje előtt egy nappal lehet felállítani, berendezni, vagy legkésőbb a rendezvény napján reggel 8 és 9 óra között. A sátrakról, kellékekről a bemutatkozóknak maguknak kell gondoskodni, padokat, székeket, pogácsát, ásványvizet, ebédet azonban minden jelentkező számára biztosítanak. A programról részletes tájékoztatót, információt a jelentkezés lezártakkor küldenek ki mindenkinek.


Jelentkezni idén április 20-ig lehet, további részletekről pedig a közhasznú egyesületnél tájékozódhatnak. A tavalyi, sikeres expón több mint negyven kiállító mutatta be – kreatívan berendezett – sátrában tevékenységét. A színpadi programok mellett a szervezők vásárlási lehetőséggel, kóstolókkal, különféle nassolnivalókkal várták a látogatókat, a fiatalabbak pedig a gyereksarokban szórakozhattak: mindenki talált kedvére való programot. A hagyományokhoz híven idén is kiosztják majd az expo legszebb sátrának járó díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!