Kék hírek, bulvár

2017.03.26. 09:33

Talicskát, létrát, fűnyírót loptak, vádemelés lehet a vége

Befejezték az eljárást a nyomozók annak a két gyöngyösi férfinek az ügyében, akik a gyanú szerint talicskát, létrát és fűnyírót loptak. Az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

S. S.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 30 éves és egy 27 éves helyi férfi ellen - tájékoztatta a Heol-t vasárnap Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] A megkerült fűnyíró Fotó: police.hu
[/caption]

A nyomozás adatai alapján elmondta: R. József és K. Milán 2017. február 27-én a délelőtti órákban bementek egy gyöngyösi ingatlan udvarára és az ott található tárolóból talicskát, létrát és fűnyírót tulajdonítottak el.

A rendőrök a helyszín közelében egy órán belül elfogták az egyik férfit, majd a délután folyamán a másik gyanúsítottat is, akiknél a házkutatás alkalmával megtalálták az ellopott tárgyak egy részét. A gyöngyösi nyomozók az eljárást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!