Kék hírek, bulvár

2017.03.27. 10:10

Eltévedt férfi után kutattak

A 26 éves férfi vasárnap hívta fel a rendőröket, hogy túrázni indult Egrből, de valahol Felsőtárkány és Répáshuta között eltévedt.

HEOL

Egy 26 éves egri férfi telefonált segítségért vasárnap este a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy kora délután a Nagy-Eged hegyről elindult túrázni, de valahol Felsőtárkány és Répáshuta között eltévedt - tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közölték: a bejelentés követően az Egri Rendőrkaptányság járőrei a helyi erdészet munkatársaival közösen kezdték keresni a bajba jutott férfit, akivel folyamatosan tartották telefonon a kapcsolatot.

Az összehangolt tevékenységnek köszönhetően éjfél után nem sokkal Felsőtárkány külterületén az úgynevezett Táskás réten a település körzeti megbízott rendőre és egy helyi erdész megtalálta az eltévedt férfit, aki sérüléseket nem szenvedett, azonban további orvosi vizsgálatok elvégzése érdekében a mentőszolgálat munkatársai korházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!