Közélet

2017.03.27. 15:36

Ők Heves megye legszebb lányai - Fotók

A szépségversenyen ezúttal is nagy szerepet kapott a jótékonykodás, idén hátrányos helyzetű gyermekeket támogattak a résztvevők.

S. K.

A „Szépség és szeretet jegyében” mottóval rendezték meg péntek este az Eger Arcai 2017 & Miss Alpok Adria – Heves Megye Szépe szépségverseny döntőjét Egerben. A tíz döntős közül a zsűri Szalai Franciskát ítélte a legszebbnek, ő képviseli majd megyénket két hónap múlva az országos döntőn, Budapesten, második helyezett lett Bálint Lilla, harmadik legszebbnek pedig Kővári Blankát választották.

A korábbi évekhez hasonlóan a megmérettetés során ismét nagy szerepet kapott a jótékonykodás, idén hátrányos helyzetű gyermekeket támogattak a résztvevők tartós élelmiszerrel, amit az Egerszalóki Gyermekotthonnak juttattak el.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Eger Arcai 2017 & Miss Alpok Adria – Heves Megye Szépe szépségverseny döntője Egerben Fotó: Huszár Márk
[/caption]

A Miss Alpok Adria szépségverseny 1988-ban indult Olaszországból, Magyarország 2001-ben csatlakozott a rendezvényhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!