Sport

2017.04.01. 20:35

ZF-Eger: Szolnok-verés a Bitskeyben

Végig vezetve, tanári védekezés mellett sikerült legyőzni a Tisza-parti gárdát.

Fenyves Balázs/egrivzilabda.hu

Ennél nagyobb tét mellett elképzelni sem lehetett volna az OB I-es bajnokság középszakaszának záró fordulóját. Mindössze két pont, ennyi állt különbségként a hazai pályán szereplő ZF-Eger, valamint ellenfele, a felsőházat vezető Szolnok között.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Hosnyánszky Norbertéktől (5) igazán profi teljesítményt láthatott a közönség Fotó: Huszár Márk
[/caption]

Nyerni kellett tehát a középszakasz első helyének megszerzéséhez és nyert is egri gárda. A vége már egészen sima lett, nem gondoltuk volna, hogy ennyire, de a találkozó teljes egészét tekintve, teljesen jogosan és megérdemelten nyert a ZF-Eger. A sárga-kékek ezzel nem mellékesen meg is nyerték a bajnokság középszakaszát, vagyis a rájátszás során mindenkivel szemben meg lesz a pályaelőny.

A férfi OB I középszakasza felsőházának 8. fordulójában:
ZF-Eger–Szolnok
8–5 (2–0, 3–2, 1–1, 2–2)
Eger, Bitskey-uszoda, 1221 néző. V.: Székely, Berki.
EGER: B. Mitrovics – Lőrincz B. 1, Decker Á. 1, Kovács Gergő, Hosnyánszky, Hárai 2, Erdélyi. Cs.: Angyal, Csucskovics 1, Csuk 1, Vapenszki 1, Bedő, Biros B. 1. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton.
SZOLNOK: Nagy V. – Gocics, Jansik D., Prlainovics 2, Vámos, Mezei, Varga Dénes 1.  Cs.: Alekszics 1, Younger, Kis G., Fülöp B., Crousillat 1. Edző: Cseh Sándor.
Az eredmény alakulása: 2–0, 2–1, 3–1, 3–2, 6–2, 6–4, 8–4, 8–5
Gól–emberelőnyből: 9/4. ill. 11/3.
Kettős emberelőnyből: 1/1. ill. –
Ötméteresből: –, ill. 1/1.
Kiállítva (végleg cserével): Varga Dénes a 27. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!