Közélet

2017.04.03. 17:00

Fórumot szerveznek a hallgatók számára

Rektori-hallgatói fórumot szervez ma 19 órától az egri Eszterházy Károly Egyetem a Leányka úton található C jelű épület 124-es termében.

Juhász H.

Bíró Balázst, az egyetemi hallgatói önkormányzat elnökét kérdeztük arról, miért lehet fontos és hasznos ez a találkozás a hallgatók számára.

– A fórum célja, hogy a hallgatók tájékoztatást kapjanak az egyetemmé válás folyamatáról és eredményéről, továbbá az intézményt érintő új projektekről, pályázati lehetőségekről is informálódjanak. Ezenfelül feltehetik a kérdéseiket, megoszthatják problémáikat az egyetem rektorával és az EHÖK elnökével – tudhattuk meg Balázstól. Hozzátette: a hallgatókkal előzetesen kitöltettek egy elégedettségi kérdőívet a hallgatói önkormányzatról, és a fórumon az itt beérkezett kérdéseket is szeretnék megválaszolni, megvitatni.

– Reméljük, minél több hallgatótársunk eljön majd és így hasznos információkkal gazdagodhatnak – hangsúlyozta Bíró Balázs, hozzátéve: az eseményen tanulmányi ügyeikben vagy egyéb észrevételeikben egyaránt választ kaphatnak a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!