Kék hírek, bulvár

2017.04.07. 18:38

Kínvallatást tartott az elhagyott nő

A sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettével vádolja a Heves Járási Ügyészség azt a nőt, aki órákon át erőszakoskodott a vele szakító volt élettársával egy Tisza menti faluban.

Sz. Z.

Erről dr. Szalóki Zoltán megyei főügyész tájékoztatott. A vád szerint a 37 éves hölgy nem tudta elviselni, hogy elhagyta a nála kilenc évvel fiatalabb nő. Tavaly júliusban közös kutyáik meglátogatása ürügyén ment az illető portájára. Kéretlenül bement a lakásába, s bár kiutasították, nem távozott.

Sőt, áldozatát belökte a fürdőszobába, magukra zárta az ajtót, földre nyomta a sértettet. Rátérdelt, zsineggel fojtogatta, s kérlelte, fogadja vissza őt. Ezután a megtámadott haját tépte, falnak lökte, s leszakította róla a ruhát. Végül a volt élettárs a szerelméről biztosította a dühöngő hölgyet.
A vádhatóság azt indítványozza, hogy a bíróság sújtsa letöltendő börtönbüntetéssel a féltékeny nőt, emellett pedig tiltsa el a közügyek gyakorlásától is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!