Közélet

2017.04.11. 16:50

Heves megyébe került az országos Dumarekord!

Szikra László atkári humorista 548 percen keresztül állt a színpadon, és nevettette folyamatosan a közönséget.

HEOL

A Stand Up Brigád humortársulat stand up comedy humoristája, Szikra László lett Magyarország dumarekordere! A Rádiókabaréból, a Showder Klubból és a Dumakabaréból is ismert atkári humorista, április 1-én, a Bethlen Téri Színházban, a REJTŐ 112 Humor Maraton záró programjaként, 548 percen keresztül állt a színpadon, és nevettette folyamatosan a közönséget, akik közül ráadásul több néző is végigülte a maratoni hosszúságú stand up comedy előadást.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Szikra László Beküldött fotó
[/caption]

A leghosszabb egyéni stand up műsor első, nem hivatalos hazai rekordját 2007-ben Badár Sándor állította fel Szegeden, 7 óra 30 perces műsorával. Szikra Laci ezt döntötte meg 2015-ben, 8 óra 5 perces folyamatos stand up műsorával. Laci legújabb, 9 óra 8 perces, nem mindennapi rekorddöntését Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora hitelesítette, így a humorista teljesítményével felállította a „Leghosszabb, folyamatosan bemutatott stand up comedy előadás” egyéni maratoni rekordját. Április 1-től hivatalosan is ő Magyarország dumarekordere!

Íme egy kis nevettető ízelítő:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!