Közélet

2017.04.12. 13:54

Meglepetés is várt olvasóinkra

A Pinceszínház művészei szereztek vidám pillanatokat a Hírlap előfizetőinek.

Szomszéd Eszter

A Heves Megyei Hírlap harmadik alkalommal rendezte meg a nagy sikerű Dallamos esték című szórakoztató programját a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban hétfőn. A rendezvénnyel lapunk a hűséges előfizetőinek köszönte meg a bizalmat.

Ismert magyar slágerek, sanzonok és kuplék, amelyek szövegét mindannyian kívülről fújjuk – ezek csendültek fel a Hírlap hűséges olvasói tiszteletére rendezett hétfői Dallamos estén, a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban. Több mint százan gyűltek össze a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu által szervezett programon, aminek immár harmadik alkalommal adhatott otthont Eger.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Ivády Erika megtáncoltatt a közönséget is Fotó: Huszár Márk
[/caption]

A zenés műsor előtt a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője, Kühne Gábor köszöntötte a jelenlévőket. Rövid beszédében rávilágított, hogy a múlt év végi tulajdonosváltást követően új koncepcióval készül az újság, amelyben fontos szerep jut a helyi tartalomnak.
– Célunk a figyelem felkeltése és megtartása, valamint visszatérni a jól bevált rendszerhez, hogy a tematikus és térségi oldalak rendszeresen megjelenjenek. A megújulás több fronton zajlik: a Hírlap új arculatot kapott, és öt újságíróval is bővült a csapat. Emellett online felületünk, a heol.hu is megújul. Erős és izgalmas tartalmakkal jelentkezik, és gyakrabban frissül – sorolta a főszerkesztő, majd a Hírlap irodavezetője, Fodor Beáta szólt a megyei napilap médiapiacon elfoglalt helyéről. Kiemelte: a terv az, hogy a közeljövőben már minden napra jusson egy magazin – például rejtvény, kulturális, gasztronómiai – olvasnivalónak a Hírlap mellé.
– Olyan újságot akarunk készíteni, amit szívesen olvasnak – összegezte Fodor Beáta.

A Pinceszínház művészei­nek előadása előtt még egy ajándékkal kedveskedtünk egy szerencsés olvasónknak, akinek a széke alatt egy boríték rejtőzött. Az egri Kovács Józsefné, aki 1990 óta előfizetője lapunknak, egy kétszemélyes vacsorameghívást kapott a Forst-Házba.

Ezek után Ivády Erika és Baráth Zoltán olyan népszerű dalokkal, operettslágerekkel szórakoztatta a közönséget – akiket olykor meg is táncoltattak –, mint „Köszönöm, hogy imádott…”, a „Pá, kis aranyom, pá”, a „Beleszerettem magába” vagy a „Maga nős ember, vagy boldog?”. A válogatásról Baráth Zoltán úgy fogalmazott: „mazsolákat” hoztak a Dallamos est közönségének, és reméli, azoknak is tudnak újat mutatni, akik már nem először vesznek részt a Hírlap rendezvényén. Kiderült ugyanis, hogy az előfizetők hűségéért és bizalmáért járó zenés programon a közönség több mint fele már tavaly is jelen volt.

– A zenei válogatás összeállításában Rátonyi Róbert színművész inspirált, neki volt egy doboza – Mazsolák felirattal –, ő ebbe jegyzett fel érdekes, szórakoztató, kedves pillanatokat a színház életéből, s mikor úgy hozta kedve, kihúzott egyet-egyet belőle, és azzal dobta fel a hangulatát. Most mi is belenyúltunk egy képzeletbeli dobozba, amibe közkedvelt dalaink kerültek, és ebből válogattunk önöknek – magyarázta előadásuk elején Baráth Zoltán, aki mindig képes mosolyt csalogatni az emberek arcára. A feledhetetlen pillanatokat szerző művészek műsorát vastapssal hálálta meg a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!