Sport

2017.04.17. 18:02

Érsek Martin: a rántott hús hatása

Játékos szemmel a megyei I. osztály 23. fordulója.

Heol Sport

Felsőtárkány–Hevestherm-Heves 5–0 (2–0)
Havasi Ádám, a tárkányiak támadója:
– A halászi pofon után is fel tudtunk állni, a jövőben is azon leszünk, hogy hasonló játékot produkáljunk, mert nem szabad botlanunk.

Maklár–Eger 1–1 (0–1)
Molnár Tamás
, a makláriak egyik legjobbja: – Mindenképpen megérdemeltük a pontot. Nagyot küzdöttünk a megye talán legjobb csapata ellen.
 

 
Marshall-ASE–Gyöngyöshalász 2–0 (2–0)
Nagy József (Marshall-ASE), a mezőny legjobbja: – A pénteki nagypályás edzésünk meghozta az eredményt, ez a minimális teljesítmény, ami elvárható a csapattól. További sok sikert kívánok a Gyöngyöshalásznak!

Borsodnádasd–Nagyréde 3–1 (0–1)
Érsek Martin, a csapat gólfelelőse: – Bebizonyítottuk, hogy van helyünk ebben az osztályban. Köszönöm szépen édesanyámnak a rántott húst!

Egerszalók–Gyöngyöstarján 2–0 (1–0)
Molnár Axel
, a második szalóki gól szerzője: – Rengeteg ziccert kihagytunk, azonban megérdemelt győzelmet arattunk. Remélem, most már elindulunk a lejtőn felfelé.
 
[caption id="" align="alignleft" width="650"] Nagy József (kapitányi szalaggal) a mezőny legjobbjaként mondta el a véleményét Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Heol Sport Nagy József (kapitányi szalaggal) a mezőny legjobbjaként mondta el a véleményét Fotó: Lénárt Márton -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!