Közélet

2017.04.20. 16:07

Milliárdos magánberuházás Egerben

Fellegvár épül a sport és az egészséges életmód szerelmeseinek a megyeszékhelyen.

Süli K.


Exkluzív társasház, sportkomplexum, valamint életmódközpont épül Egerben a Nagylapos területén (nem messze a Lidl-től), egy közel egymilliárd forintos magánberuházásból. A City Life Center szolgáltató központ célja, hogy igényes lakásokkal bővítse az egri ingatlanpiacot, valamint hogy egy szakmailag tökéletesen felszerelt sport- és rekreációs központot biztosítson a városlakóknak, igényes környezetben.



A beruházás alapkőletételén jelen volt Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, aki elmondta, a rendkívül sikeres Családi Otthonteremtési Kedvezmény miatt egyre nagyobb a kereslet az igényes lakásokra, s egyre többen szeretnének igényes környezetben sportolni, hódolni az egészséges életmódnak. Hozzátette: a City Life Center teljeskörűen kielégíti majd ezeket az igényeket.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A Heves Megyei Hírlap is bekerült az alapkőletételnél elhelyezett időkapszulába Fotó: Huszár Márk
[/caption]

Tóth Áron beruházó kiemelte, Észak-Magyarország legszínvonalasabb fitness termét és spa részlegét szeretnék kialakítani, céljuk, hogy a hobbisportolóktól az olimpikonokig mindenki szívesen látogasson majd el a komplexumba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!