Kék hírek, bulvár

2017.04.26. 08:14

Egyelőre nem lakható az otthon

A ház egyelőre alkalmatlan az ott-tartózkodásra, a gyermekotthon vezetője a gyermekeket másik két lakásotthonban helyezte el.

B. K.

Április 23-án a kora délutáni órákban tűz keletkezett a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Egri Gyermekotthonának Hevesaranyosi lakásotthonában. A lángokat a pétervásárai és az egri hivatásos tűzoltók elfojtották – adtuk hírül.

Dr. Jungné Richter Judit, a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója lapunk érdeklődésére elmondta, a szolgálatot teljesítő kolléganő azonnal intézkedett, biztonságba helyezte a gyermekeket, értesítette a tűzoltókat, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek, a tüzet gyorsan megfékezték. Személysérülés nem történt. Mivel a ház egyelőre alkalmatlan az ott-tartózkodásra, a gyermekotthon vezetője a gyermekeket másik két lakásotthonban helyezte el, ahol biztosított a folyamatos ellátásuk. A kárfelmérés folyamatban van, melynek megtörténte után a helyreállítás azonnal megkezdődhet. Valamennyi gyermek időben elhagyta az épületet, az eset során nem sérült meg senki. A tűzoltók jelenleg a szükséges utómunkálatokat végzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!