Közélet

2017.04.28. 14:05

Hétvégi programajánló

Egerben, a Dobó téren április 28-tól május 1-jéig tartanak az Egri Csillag Weekend programjai, ahol egri borászatok kínálják legújabb évjáratú egri csillagjukat.

HEOL

PÉNTEK

EGERBEN EsztFeszt néven háromnapos fesztivált szervez a Líceumban április 28–30. az Eszterházy Egyetem hallgatói önkormányzata.

SZOMBAT

EGERBEN, a Vitkovics Ház és Művésztelepen április 29-én, szombaton Szivárvány szombat címmel egész napos kézműves foglalkozásokra hívják az érdeklődőket. A programban szerepel csendéletrajzolás, grafikai tervezés, metszés, nyomtatás, monotípia.

EGERBEN, a Felsővárosban, a Nemzedékek terén Tavaszköszöntő bolondos április címmel 16 órától családi programokat kínálnak minden korosztálynak. Lesznek színpadi műsorok, táncbemutató, miniszínház, fellép a Felsővárosi Gyermek Színjátszó Csoport, a Sarkifény Zenei Csoport koncertet ad.


POROSZLÓN szombaton ünneplik a Tisza-tavi Ökocentrum 5. születésnapját. A létesítmény 9 órától fogadja a látogatókat, 13 órakor és 18 órától 150 szeletes tortával kínálják meg a vendégeket. Este 9 órakor Fényszínház lézershow-t tekinthetnek meg a főépület előtti szabad területen.

VASÁRNAP

VISONTÁN április 30-án 8 órától rendezik meg az első Visontai íjászversenyt a focipálya mögött.

HÉTFŐ

FELSŐTÁRKÁNYBAN május 1-jén újra megrendezik a Retro-majálist a felsőtárkányi tónál. Az egész napos programsorozatot színesíti a délután ötkor kezdődő Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar élő koncertje.

EGERBEN, a Bartakovics Közösségi Házban május 1-jén 8-tól 13 óráig rendezik meg az Országos Éremgyűjtő Találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!