Kék hírek, bulvár

2017.04.30. 13:17

Esőkkel indíthat a május, bár fokozatosan melegszik az idő

Május 1-jén felhős lesz az ég, bár eső még nem várható. Kedden viszont több helyen előfordulhat gyenge eső, zápor, térségünkben egy-egy zivatar is kialakulhat.

S. S.

Hétfőn a napos időszakokat változóan felhős idő váltja. Csapadék május 1-jén nem valószínű. A nyugati országrészben élénk lehet a délkeleti szél. A délies szél melegebb levegőt szállít térségünkbe, így délután akár 22 fok is lehet a csúcshőmérséklet.

Kedden több helyen fordulhat elő gyenge eső, zápor, megyénkben és szomszédainknál egy-egy zivatar is kialakulhat. Az ország nagy részén megélénkülhet a szél. Enyhe hajnalra számíthatunk, délután pedig a 18-25 Celsius fokot is elérheti a hőmérséklet.

Szerdán is záporos idő várható, elszórtan zivatarokkal. Megélénkülhet, néhol megerősödhet az északkeleti szél. Délután akár 26 fok is lehet. A folytatásban is meleg időre van kilátás, záporokkal, zivatarokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!