Kultúra

2017.05.23. 13:05

Két ezüsttel lettek gazdagabbak

Sikeresek lettek a besenyőtelki lányok a XX. Debreceni Országos Mazsorett Fesztiválon.

G. R.



Két besenyőtelki csoporttal vett részt a napokban a Pinkóczy Mazsorett Egyesület egy országos mazsorettfesztiválon. A szervező, Debreceni Mazsorett Együttes meghívására vehettek részt a megmérettetésen a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség tagjaként. Összesen tizenhat mazsorettcsapat volt jelen a versenyen.



Pinkóczy Lilla mazsorettoktató növendékei a vendéglátó együttes XX. Jubileumán rendezett fesztiválon mutathatták meg tudásukat. A Titániák (képünkön: Forgács Nikolett, Oszlánczi Petra, Vass Zsófia, Tuza Aisa, Forgács Zsófia, Bertók Réka és Zbiskó Réka) a III. korcsoportban szereztek ezüst oklevelet.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A besenyőtelki Titánia csoport remekelt Debrecenben Fotó: Beküldött
[/caption]

Másik csoportjuk, a Miladyk pedig II. korcsoportban érdemeltek ugyancsak ezüstös elismerést a show kategóriában. Pinkóczy Lilla elmondta még: mozgalmas nyár áll előttük: legközelebb Nádudvaron lép fel a csapat Titánia és Pille csoportja az Országos Mazsorett Fesztiválon, július 1-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!