Közélet

2017.05.23. 15:26

Csőtörés miatt forgalomkorlátozás

Csőtörés történt kedden kora délután Andornaktályán a Rákóczi Ferenc úton, az általános iskola közelében.

HEOL

Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. Egri Üzemegységének vezetője a Heol.hu kérdésre elmondta: kollégái a helyszínen vannak és megkezdték a szakaszolást, a munkálatok folyamatban vannak. Hamarosan kiderül, mekkora területet érint a vízhiány. Hozzátette: a vizet lajtoskocsikkal biztosítják majd. A hibát várhatóan kedd estére javítják ki.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Csőtörés Andornaktályán a Rákóczi Ferenc úton, az általános iskola közelében Fotó: Rádió Eger/Facebook.com
[/caption]

Az érintett területen forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők. A munkálatok idejére az egyik útpályát a társaság szakemberei elfoglalják. Kérik a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét.

15:43

Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. Egri Üzemegységének vezetőjétől megtudtuk: a csőtörés a Rákóczi utca 69. szám alatt történt, a buszmegálló előtt.

- Egy 200 miliméteres PVC gerincvezeték hibásodott meg. A vízhiány a páratlan oldalon található házakat (Rákóczi út 47-89.) érinti, ez összesen 27 ingatlant jelent.

Hozzátette: vizet jelenleg a Rákóczi út és a Kossuth utca kereszteződésében található tűzcsapról lehet vételezni, illetve hamarosan két lajtoskocsiról is. Az egyik a  Rákóczi út 69., a másik a Rákócui út 36. alatt lesz.

20.15

Bárdos Zsolt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. Egri Üzemegységének vezetője arról tájékoztatta a Heol.hu-t, hogy a hibát kijavították, a vízszolgáltatás várhatóan késő este áll helyre. A helyreállítási munkákat szerdán is folytatják, úgyhogy a következő napokban is lehet forgalomkorlátozásra számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!