Sport

2017.05.23. 17:23

Eger SBS: ketten távoznak

Mindkét játékos tagja volt a 2015-ben NB I/B-s bajnoki címet szerzett gárdának.

S. K.

Vancsics János és Kocsis Csaba szolgálataira a 2017/18-as idényben már nem számíthat az Eger SBS Eszterházy NB I-es férficsapata. Mindkét játékos tagja volt a 2015-ben NB I/B-s bajnoki címet szerzett gárdának, Vancsics három, Kocsis négy év búcsúzik.

 Családi vállalkozásba kezdtünk, s az ezzel járó teendők már teljes embert követelnek – osztotta meg Vancsics János. – Hazaköltözünk Kecelre, s bekapcsolódom a mindennapi munkába. Teljesen nem szeretnék elszakadni a kézilabdától, ha időm és lehetőségem engedi, maradok a pályán. Erre minden valószínűség szerint környékbeli alacsonyabb osztályú együttesnél lesz lehetőségem. Nagyon jól éreztem magam Egerben, pályafutásom felejthetetlen időszaka köt a hevesi megyeszékhelyhez. Remek közösség kovácsolódott, ami a folytatásban is a gárda egyik nagy erőssége lehet. Szívből kívánom, hogy a jövőben is sok felejthetetlen sikerben legyen része az egri kézilabdás közösségnek.

Kocsis Csaba nem szakad el teljesen a klubtól. A 31 éves beálló utánpótlás-edzőként dolgozik tovább az egyesületnél, miközben játékosként az NB I/B-s ózdi gárdát erősíti.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Vancsics János (13) és Kocsis Csaba (17) is búcsút int Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni edzőként is, az előttem álló időszakban igyekszem erre még nagyobb hangsúlyt fektetni – fogalmazott Kocsis Csaba. – Az új idényben az U12-es korosztályú együttes és a serdülő csapat edzőjeként dolgozom, bízva abban, hogy a kezem alatt minél több gyerek sajátítja el még inkább a sportág fortélyait. A tréneri munkán túl a közelben maradva szeretnék még játszani is, erre az ózdi lehetőseg a legmegfelelőbb. Sok sikert a csapatnak az új idényre!

A klubvezetés tervei szerint  nyáron két-három új játékos érkezhet az egriekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!