Közélet

2017.05.23. 19:00

Péntekig jelezhet, aki visszatérne

TARNABOD

Sz. E.

A Ne felejtsd el, honnan jöttél! elnevezésű programot ezen a héten szombaton rendezik meg. Pusoma László Milán főszervezőtől megtudtuk, már ebben az esztendőben is érkezett szép számmal visszajelzés arról, hogy többen is részt vennének a találkozón, de aki eddig még nem értesült volna róla, az péntekig még jelentkezhet a csapathoz.

– Személyesen a polgármesteri hivatalban vagy akár telefonon is lehet még jelezni a csatlakozási szándékot – mondta a főszervező, aki a telefonszámát is megadta: 30/703-4331. Mint megtudtuk, a szombati nap programja nagyban hasonlít az előző évekéhez. Délelőtt meglátogatják az általános iskolát, a gyermekházat, majd a templomban is részt vesznek egy szentmisén. Ezek után közös ebéd lesz a volt népház épületében, a menü töltött káposzta.

A legelső alkalomra hetvenhárman érkeztek az ország minden részéről, tavaly majd’ százan látogattak el újra szülőfalujukba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!