Kék hírek, bulvár

2017.05.29. 10:00

Jó hangulatban telt a „Közlekedik a család„

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága vasárnap Egerben rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű országos verseny megyei döntőjét.

Police.hu



A versenyen 10 család vett részt, akik KRESZ feladatlapot töltöttek ki, teljesítették a kerékpáros ügyességi pályát, valamint autós szabályossági, elsősegély-nyújtási ismeretekben és kerékcserében is összemérték tudásukat - tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.



Kiemelte: a versenyzők és a nyílt napra látogatók kipróbálhatták a Megyei Baleset-megelőzési Bizottság alkoholos befolyásoltságot színlelő szemüvegeit és a biztonsági öv szimulátorát. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai hasznos tanácsokat adtak az érdeklődőknek a közeledő nyári időszak közlekedésbiztonsági veszélyeiről.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Jó hangulatban telt a vasárnapi Közlekedik a család elnevezésű program Egerben Fotó: Police.hu
[/caption]

A Mentőszolgálat munkatársai kiemelt figyelmet fordítottak az elsősegélynyújtás alapjainak bemutatására.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága értékes nyereményekkel jutalmazta az első három helyezett családot.

A verseny végeredménye:
1. helyezett: Végh Viktor és családja (Füzesabony)
2. helyezett: Orosz Rajmund és családja (Sajóbábony)
3. helyezett: Fodor Ferenc és családja (Nagyréde)

Megtudtuk: megyénket a Végh család képviselheti a idén június 10-11. között Budapesten megrendezendő országos döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!