Közélet

2017.06.02. 13:27

Okosan közlekedésért ajándék

A versengésben és élményekben gazdag napon a tarnaszentmiklósi csapat remekül szerepelt.

Sz. E.

Pindúr-­Pandúr Ki Mit Tud? elnevezéssel a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány, az Országos Baleset-megelőzési Bizottsággal együttműködve, évek óta megrendezi a legkisebbeknek szóló közlekedési-ügyességi versenyt. Az országos döntőt Budapesten tartották a múlt hét végén. Azon a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola Pélyi Petőfi Sándor Tagiskola tarnaszentmiklósi iskolájának tanulói is részt vettek.

A vetélkedőre a gyerekek a Hevesi Rendőrkapitányság munkatársainak – Besenyei Gergő, Kakukk Ervin, Lólé Mihály – segítségével készültek fel: elméleti és gyakorlati ismereteket is elsajátíthattak, amire igen nagy szükség volt a döntőben.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Besenyei Gergő felkészítő és ifjú tanítványai Fotó: Facebook
[/caption]

A versengésben és élményekben gazdag napon a tarnaszentmiklósi csapat remekül szerepelt. Az elméleti tudást mérő tesztjük hibátlanul sikerült, a gyakorlati versenyen pedig mindössze tíz hibaponttal zártak. Sajnos ez dobogós helyezéshez nem volt elegendő, de még így is értékes ajándékcsomagot vihettek haza a gyerekek, amiből az iskolának is jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!