Közélet

2017.06.06. 16:22

Gyémántot hozott Egernek az adventi rendezvény

A hevesi megyeszékhely igen szorgalmasan gyűjtögeti az eredményes városmarketingért járó „drágaköveket” .

HEOL

A Magyar Marketing Szövetség évről évre különféle módokon – többek között „A marketing fővárosa” és a „Marketingaktív megye” címmel, valamint „Városmarketing gyémánt” elismeréssel díjazza azon helyeket, amelyek saját elismertségük és jó hírük növelése érdekében sikeres marketingprojekteket valósítottak meg.

E téren a 2017-es év is rendkívül szép eredményt hozott Eger számára, ugyanis azt a pályázatot, amit a Média Eger Nonprofit Kft. KULTURMA csoportja nyújtott be a kiírókhoz, a neves szakemberekből álló zsűri „Városmarketing gyémánt” díjjal jutalmazta - tájékoztatta a heol.hu-t a Média Eger Kft.

Közölték: Eger városa az értékes elismerést – amelyet május legvégén, a Márkaépítés konferencia város- és turizmusmarketing szekciójának ülésén adtak át – egy 2016-os eseménnyel, a már nagyon komoly hagyományokkal bíró „Egri Adventtel” érdemelte ki, vagyis azzal a karácsonyváró rendezvénnyel, amely mind a helyiek, mind a városba látogató turisták körében rendkívüli népszerűségnek örvend.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A hatalmas varázsgömbbel lett teljes az adventi fényáradat a Dobó téren Fotó: Huszár Márk
[/caption]

Eger egyébként a “Városmarketing Díj Gyémánt Ranglista 2015-2017” listáján igen szorgalmasan gyűjtögeti az eredményes városmarketingért járó gyémántot, amelyből idén immáron az ötödiket szerezte meg. Mindez azt jelenti, hogy versengésben olyan megyeszékhelyeket is sikerült megelőznie, mint Debrecen vagy Szeged. Jövőre pedig akár újabb „drágakövekkel” is bővülhet a már eddig is gazdag kollekció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!