Sport

2017.06.13. 20:24

Kisköre után NB III-as csapat kispadján

Tavasszal még a megyei II-es együttesnél dolgozott a tréner.

Heol Sport

Csillag László személyében új vezetőedző irányítja az NB III-ba erőnyerőként feljutott Tiszafüredi VSE csapatát. A szakember tavasszal Kiskörén dolgozott, ám az idényt már nem vele fejezte be a megye kettes gárda, mert időközben távozott az A licences végzettséggel rendelkező tréner.

 

 

– Jól ismerjük Lacit, hiszen játékosként és edzőként is szolgált bennünket. Folyamatosan képezi magát, felkészült, jó szakembernek tartjuk, ezért is esett rá a választásunk – nyilatkozta a szoljon.hu-nak Ábrahám Tamás, a füredi klub szakosztályvezetője.

 

A 49 éves edző Kisújszálláson él családjával, onnan jár majd át Tiszafüredre.

– Megtisztelő, hogy a tiszafüredi  vezetők rám gondoltak, játékosként és edzőként is felejthetetlen éveket töltöttem náluk – mondta a szakember. - Egyelőre egy évadra szóló szerződést kötöttünk. Tervezzük a jövőt, tárgyalunk a bajnokcsapat játékosaival a folytatásról, és vannak már kiszemeltjeink is. Július 3-án kezdjük a felkészülést, sok-sok edzőmeccs vár ránk, többek között a Szolnokkal és a Pénzügyőrrel is összemérjük az erőnket.

 

Az eddigi vezetőedző, Dorcsák Zoltán a jövőben pályaedzőként dolgozik majd többek az Egerből igazolt Sebe Attilát és Szövetes Krisztiánt is felvonultató kerettel.

Heol Sport -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!