Sport

2017.06.15. 15:05

24. Aventics-kupa: hétfőig játszanak

A 104 csapatot számláló mezőny csapatai pénteken kezdenek.

B. Cs.

A 2007-es korosztályhoz tartozó párharcként Eger SE A–Nyékládháza mérkőzéssel kezdődik pénteken kilenc órakor a  24. Aventics-kupa nemzetközi utánpótlás-torna. Az egri Felsővárosi sporttelepen hat korosztályban 104 csapat játszik egymással a szokásoknak megfelelően négy napon át, mégis eltérve a bevett gyakorlattól.

– A kollégiumi elhelyezés miatt módosult a program, így a pénteki nyitányt nem vasárnapi, hanem hétfői zárás követi majd – magyarázta a Csuhay Szabolcs, a szervező Egri Focisuli SE elnöke.

Az már korábban ismert  ténynek számított, hogy a megyeszékhely képviseletében az Eger SE, a Plútó SE és az Egri Focisuli SE gárdái lépnek pályára, miként a felsőtárkányiak részvételét is bizonyosra lehetett venni. Mivel azonban karcagi és tiszakécskei visszalépő is akadt, előbbiek helyére az egerszalókiak, utóbbiakat pótolva pedig a bélapátfalviak ugrottak be.

A határon túlról érkezők között Erdélyből hat település fiataljai mutatják be tudásukat, míg a Felvidéket a rozsnyóiak képviselik.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Csuhay Szabolcs, a szervező Egri Focisuli SE elnöke Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A négynapos rendezvény  két középső napján reggel nyolc órától zajlanak majd a 2x15, illetve 2x20 percig tartó mérkőzések.

A torna programja letölthető innen: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

 

B. Cs. Az eredményhirdetést a hét első napján tartják majd Fotó: Lénárt Márton Csuhay Szabolcs, a szervező Egri Focisuli SE elnöke Fotó: Lénárt Márton -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!