Közélet

2017.06.16. 17:05

Ilyen programok közül válogathat a hétvégén

Szombaton és vasárnap is érdemes lesz kimozdulni otthonról.

HEOL

Szombat

BÉLAPÁTFALVA Bél-kő Vertical futást rendeznek 11 órától az apátságtól indulva. Fent teával, vízzel, szőlőcukorral és gyümölccsel várják a résztvevőket.

DEMJÉN Megrendezik a Demjéni­ Dalos Napot 8 órától a Demjéni Vagányok férfikórus és a Hagyományőrző Asszonykórus szervezésében.

SZILVÁSVÁRAD A fedeles lovardában 15 órától lovasbemutatót tartanak. Díjlovas- és fogatbemutató, római fogatverseny, idomítás Kappel Edittel, anyakanca-elővezetés kiscsikókkal is lesz. A sztárvendég Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész, énekes lesz.

OSTOROS A II. Ostorosi Rozé Fesztivált rendezik meg 16 órától a Hősök terén. Hevesi­ Tamás 18 órától, Szandi 19 órától lép színpadra, 20 órától a Pataki Művek ad koncertet. Egy órával később utcabál kezdődik a Bangbang zenekarral.

GYÖNGYÖS A GYÖNGYÖK ­Vachott Sándor Városi Könyvtárban 18 órától az Attitude Táncműhely tart gálaműsort.

EGER Az Egal Cult Club udvarán este fél 7-től nyárindító pikniket rendeznek. Fellép 7 órától a Twentees, 20 óra 30 perctől a Zaporozsec.

Vasárnap

EGER A hagyományőrzés helyzete, lehetőségei, nehézségei Magyarországon címmel a Hungari Dzsebedzsi Kulturális Hagyományőrző és Sportegyesület konferenciát rendez 11 órától a vár Dobó-bástyájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!