Sport

2017.06.20. 13:33

Nyolcan már búcsút intettek a Hatvannak

Nyolc játékos biztosan távozik az NB III Keleti csoportjában tizenhatodikként zárt, s ezáltal kiesőnek számító FC Hatvan labdarúgó-együttesétől.

S. K.



A jobbhátvédként bevethető Hajdu István a harmadosztály egyik újoncának számító, Békés megyei bajnok Füzesgyarmat együtteséhez igazol.



A középpályás Mundi Zoltán a szintén NB III-ban szereplő Monorban folytatja pályafutását, ahová minden bizonnyal követi őt a középső védő, Barthel Gábor is. A szintén védő, Labát Dávid Ausztria felé veszi az irányt, de az is eldőlt, hogy a középhátvéd Tóth Máté, a balbekk Tóth Olivér, a középpályás Keglovics Bence és a támadó Németh Szabolcs sem marad a hatvaniak kötelékében. Az alábbi labdarúgók új csapata egyelőre nem ismert.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Mundi Zoltán (jobbról) Monorra tart Fotó: Albert Péter
[/caption]

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a vezetőedzőként tevékenykedett Varga Attila sem folytatja a munkát a Zagyva-parti klubnál. A 47 esztendős szakember március elején vette át az FC Hatvan irányítását Híres Gábortól. Az együttes öt NB III-as év után csúszott vissza a megyei bajnokságba. Az új edző személyét illetően egyelőre nem történt bejelentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!