Közélet

2017.06.27. 08:42

Közösen segítettek a hátrányos helyzetű kisfiún

A Round Table Hungary egri asztalának tagjai ezúttal egy egri kisfiúnak gyűjtöttek.

J. H.

Fotó: foto:Korsos Viktor - korsosviktor.hu

Ábry Zoltán, a Round Table Hungary egri asztalának tagjaként egy-egy nagyobb rendezvény szervezésekor mindig szem előtt tartja, hogy azzal kiknek tudnak segíteni. Így volt ez a nemrég véget ért Utcazenészek versenyével is.

Idén a már visszatérőnek számító Dynamite Dudes tagjával, Szilágyi Mihállyal közreműködve egy hátrányos helyzetű egri kisfiúnak gyűjtöttek egy új szemüvegere. Mihály egy performansz keretei között „kalapozta össze” az ajándék árának egyharmad részét, amit a Round Table helyi szervezete egészített ki.

A szemüveget Hegyvári Viktor, az egyesület idei elnöke három másik tabler társaságában vitt el a kisfiú, Juhász László lakásához. Laci izgatottan várta a csapatot, még ajtót is ő nyitott előttük. Új, gyermekek számára is biztonságos szemüvegkeretében már olyan lencsék vannak, mellyel nem lesz többé problémája, hogy mindent a lehető legélesebben lásson. A Round Table tagjai még egy Maci Akcióból megmaradt mackó alakú párnával is meglepték a boldog kisfiút, aki megígérte, vigyázni fog magára és az új szemüvegére is.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Laci az új szemüvegében a segítőkkel Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!