Közélet

2017.06.29. 14:05

Sétálnak a szülés, a születés minőségéért

Ezúttal is van egri résztvevője az immár negyedik alkalommal megrendezett sétának, mely az Úton… Séta a SzüléSzületéS minőségéért címet viseli.

G. R.



Feithné Krajcsik Ilona, az egri Összhang Egyesület alapítója kezdetektől, így most is ott van az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE PPK) Perinatális Szaktanácsadó szakának oktatói és eddig végzett hallgatói szervezésében megvalósuló zarándoklaton.



Útjuk tetszőleges szakaszára bárki csatlakozhat hozzájuk. A születés körüli időszakkal (is) foglalkozó szakemberek, így orvosok, szülésznők, védőnők, gyógypedagógusok, pedagógusok, pszichológusok, dúlák, jógaoktatók, sportrekreátorok és mozgásfejlesztők egyebek mellett így hívják fel a figyelmet a szülés/születés messze nyúló, édesanyát, babát és családot érintő hatásaira.

A programsorozat az ELTE fővárosi, Izabella utcai kampuszának kertjében elültetett SzüléSzületéS fájától indult útjára június 23-án, a tényleges séta pedig Nagykanizsáról indul, majd Zalaegerszegen és Hévízen át Keszthelyre július 2-án érkeznek meg a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!