Sport

2017.07.01. 09:03

Holló: életem legnagyobb élménye volt a nap

Az egriek 100 gyorson és a 4x200-as gyorsváltóban remekeltek.

Heol Sport

Az izraeli Netanyában zajló ifjúsági Európa-bajnokságon az Egri Úszó Klub (EÚK) képviseletében szereplő Németh Nándor (aki a debreceni országos felnőtt bajnokságon győzött és új rekordot ért el) korosztályában sem talált legyőzőre 100 méter gyorson, ahol 48,82 mp-es idővel nyert, míg a 4x200 méteres férfi gyorsváltó Németh Nándorral és Holló Balázzsal felállva 7:15,46 perces új Európa-bajnoki csúccsal végzett az élen. Holló a 200 méter vegyes döntőjében 2:02,96-os idővel a 4. helyen zárt.


[caption id="" align="alignleft" width="650"] Németh Nándor (balról) és Holló Balázs (mellette) a 4x200-as gyorsváltó tagjaként szerzett Európa-bajnoki címet Fotó: Beküldött
[/caption]

- Végre két év után sikerült "kibontakoznom" - tett bejegyzést közösségi oldalán Holló Balázs. - Az első nap 400 gyorson ért kellemes meglepetés, ahol bronzérmet szereztem, másnap a 200 vegyes középdöntőjében másfél év után sikerült másfél másodpercet javítanom, a pénteki döntőben pedig negyedik helyen értem célba. A nap fénypontját a 4x200-as gyorsváltó jelentette, ahol nagy csatát vívtunk az oroszokkal de tizenkét századdal sikerült előttük célba érni, s ezzel új versenyrekord született. Életem legnagyobb élményének számított ez a nap, köszönöm srácok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!