LABDARÚGÁS

2018.09.22. 18:42

MK: közel állt a bravúrhoz a Felsőtárkány

NB III-as ellenféllel szemben vitézkedett a megyei I. osztályban szereplő bükkaljai gárda.

Heol Sport

Zsély Benedekék (balról) nagyot küzdöttek Fotó: Márkus Attila

A Magyar Kupa 6. fordulójában:

FELSŐTÁRKÁNY–MÉNFŐCSANAK 1–3 (1–0, 1–1, 1–2) – hosszabbítás után

Felsőtárkány, 100 néző. V.: Sándor Csaba (Punyi Gy., Köteles Cs.)

FELSŐTÁRKÁNY: Csák L. – Madarasi M., Ficzere M., Kálmán R., Ötvös – Sebe A. (Szkelnár N., 88.) – Jacsó A. (Czibere, 104.), Zsély, Kollár B., Balázs L. (Maráczi, 116.) – Kálmán J. Edző: Balázs Tihamér.

MÉNFŐCSANAK: Ficsór D. – Veres M., Visy, Böcskey, Németh B. – Kószás, Nagy B. (Szilvágyi, 58.), Németh L., Koncsag (Czanik, 64.) – Vörösbaranyi (Serfőző, 58.), Füredi. Edző: Mayer János.

A mérkőzés nagy részében mezőnyfölényben játszott a vendégcsapat, de az első játékrészben 11-esből sem sikerült a kapuba találni a látogatóknak. A második félidő elején a szórványos kontrák egyikéből vezetést szerzett a házigazda, s egészen a 80. percig őrizte előnyét. A sérülések miatt ezer sebből vérző Felsőtárkány a hosszabbításban már teljesen felőrlődött, amit a Ménfőcsanak kihasznált.

Gól: Kálmán J. (58.), ill. Németh B. (80.), Böcskey (103.), Serfőző (115.)

Jók: az egész hazai csapat, ill. Németh B., Czanik, Böcskey.

Balázs Tihamér: – A vereségtől jobban fáj, hogy Sebe Attila személyében sérülés miatt újabb játékost veszítettünk el. Az elkövetkezendő meccseken már az is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e tizenegy hadra fogható játékosunk. Remek csapatot láttunk vendégül, küzdöttünk a végsőkig.

Mayer János: – Végig fölényben futballoztunk és próbáltunk nyomást gyakorolni a hazaiakra. A kihagyott tizenegy kicsit „megfogta” a csapatot. Hátrányban kapkodóvá vált a játékunk, de még időben sikerült egyenlíteni. A hosszabbításban ha nehezen is, de megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Továbbjutott: a Ménfőcsanak.

Zsély Benedekék (balról) nagyot küzdöttek Fotó: Márkus Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában