Friss hírek

2005.12.11. 17:43

Markó Béla bocsánatot kért kirabolt és megerőszakolt lányától

Letartóztatták Markó Eszter támadóit. A román hírszerzés szolgáltatásait is igénybe vette a nyomozás, mely egy nap alatt lezárult.

BAMA

Nyilvánosan bocsánatot kért lányától Markó Béla kormányfő-helyettes, RMDSZ-elnök. A politikus a marosvásárhelyi SZKT-ülést megelőzően szombaton szólt a családja számára rendkívül kellemetlen esetről. „Markó Esztert azért bántalmazták, mert a lányom. Én magam is kapok halálos fenyegetéseket”, nyilatkozta a Mediafax hírügynökségnek az RMDSZ elnöke. „Rendkívül elszomorítanak a történtek. A lányomat kétszer ütötték meg. Előbb a banditák, aztán egy őrült politikus, akit azonnal követtek a tévés újságírók. Bocsánatot kérek Esztertől, mert más nem fog”, mondta Markó Béla. Kedden éjszaka két, azóta már letartóztatott (az egyik román, a másik roma) 20 és 21 éves fiatalember kirabolta, bántalmazta és megerőszakolta Markó Esztert. Mindketten beismerő vallomást tettek, ellenük erőszakos fogvatartás, rablás és nemi erőszak okán emel vádat a román bűnüldözés, írja vasárnapi számában a Libertatea című román újság. (mediatica)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!