Hírek

2006.04.04. 11:26

Lindsay Lohan a fenekét mutogatta a gyerekeknek

A hollywoodi színésznő, Lindsay Lohan minden alkalmat megragad arra, hogy publicitást szerezzen nevének, még ha a módszerei nem is minden esetben szalonképesek.

BAMA

Lindsay Lohan nem vállogat, mindegy neki hol, mindegy neki mikor. Habár állítólag keményen dolgozik azon, hogy helyre hozza imidzsét, a jelek szerint beleunt abba, hogy lépten nyomon "véletlenül" felvillantsa mellbimbóját. Valami újabbat, sokkolóbbat kellett kitalálnia...

A Kids Choice Awards rendezvényen többé-kevésbé - kvázi - véletlenül ezúttal a meztelen fenekét mutatta meg a többségében gyerekekből álló közönségnek. Az eseményről készült felvételekből egyértelműen kiderül, hogy a legrangosabb hollywoodi rendezvények egyelőre elmaradhatatlan vendégének számító Lindsay otthon felejtette alsóneműjét.

Lindsay Lohan a gyerekek kedvenc filmszínésznőjeként vehetette át a rangos elismerést, s a Kids Choice Awards díjazottjai közözz volt még a Green Day együttes, Will Smith és Chris Rock is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!