Hírek

2006.09.09. 08:48

Győzike-show: folyt. köv.

Győzike és az RTL Klub a napokban aláírta a szerződést, így a show valószínűleg októberben folytatódik, miközben Gáspár Győző péntek óta hivatalosan is polgármesterjelölt Nógrádmegyeren.

Dalia László

[caption id="" align="alignleft" width="180"] Gáspár Győző hétfőtől kampányol a nógrádmegyeri polgármesteri címért – fotó: RTL Klub
[/caption]Jövő héten már forgatják a Győzike-show folytatását, miután a csatorna és Győzike aláírta a szerződést újabb 12 részről. Fazekas László, az RTL kommunikációs igazgatója elmondta, hogy reményeik szerint hamarosan ismét képernyőre kerül a show, és bíznak abban, hogy akár az eddigi adások, ez is kiemelkedő nézettségű lesz. Győzike polgármesteri ambíciói sincs ellenükre. „Mindannyian drukkolunk, hogy Gáspár Győző politikai karrierje és polgármesteri korteshadjárata is sikeres legyen. Miután függetlenként indul, ez nem ütközik az RTL etikai kódexével, tehát nincs ellenünkre, hogy indul az önkormányzati választásokon.”

Győzike büszke rá, hogy 2005. január 8. és 2006. július 5. között 61 adás lement az RTL-en. Nem is tagadja, hogy a show immár életük része. „Ez az életünk, s most azért is folytatjuk, mert már nem tudunk nélküle létezni, és egyébként is ebből élünk. Az RTL a munkahelyünk, s ez egy nagyon jó munkahely, a stábot is megszerettük.” A támadásokkal Győzike már régen megbékélt, úgy fogalmaz, hogy ha ment a műsor, akkor az volt a baj, ha meg szünetet tartottak, akkor azt panaszolták fel. Ezután nem is törődik a kritikákkal, teszi a dolgát, ahogy eddig.

A szerződés egyelőre december 31-ig szól, de ha rajta múlik, a show folytatódik. Igaz, most mindenekelőtt a nógrádmegyeri polgármester-választás izgatja, s péntek óta hivatalosan is polgármesterjelölt. „Hétfőn elindulunk a nyolcfős kampánystábommal, és addig megyünk, amíg elhiszik nekem az emberek, hogy nemcsak jó polgármester akarok lenni, hanem sikeres is. Az RTL kamerái követnek majd, és így közvetíthetik, hogyan lesz egy cigányemberből polgármester. Természetesen független vagyok, nem csatlakoztam egyik nagy párthoz sem, pedig megkerestek.”

Győzike egyébként új fazonnal jelenik meg októberben a képernyőn, hiszen az utóbbi 200 napban 35 kilóval lett könnyebb egy meg nem nevezett gyógyszernek köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!