Hírek

2006.12.04. 14:16

A jövő héten döntés az MSZP az átszavazókról

Várhatóan jövő héten dönt az MSZP-frakció arról, mekkora pénzbüntetést kell fizetniük azoknak a szocialista képviselőknek, akik megszavaztak egy, a nyugdíjtörvényhez benyújtott ellenzéki módosító indítványt.

BAMA

Az etikai bizottság javaslatára a frakció jövő hétfőn dönt majd a képviselők büntetéséről. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerint a pénzbüntetés mértéke ötvenezer és százezer forint között lehet. Hozzátette: a vizsgálat végével a képviselőcsoport az ügyet lezártnak tekinti, és a jövőben minden képviselőtől "nagyobb koncentrációt és odafigyelést" vár el.

Múlt hétfőn a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény szavazásakor a Ház elfogadott egy ellenzéki módosító indítványt. Jánosi György és Kiss Ferenc igennel szavazott az ellenzéki előterjesztésre, míg Suchman Tamás, Tukacs István és Gazda László ott volt a teremben, de nem szavazott.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!