Hírek

2006.12.12. 06:23

A fiatalos bőr titka a rendszeres radírozás

Egész testünk rendszeres leradírozása még nem tartozik a szokványos otthoni szépségápolási műveletek közé. Általában csak egy-egy arcradírt használunk, de a testradír kimarad az életünkből.

Wlcsek A.

Pedig a heti rendszerességgel végzett testradírozás segít megelőzni a narancsbőr kialakulását vagy súlyosbodását. Emellett a testápolók hatóanyagai jobban beszívódnak, és a bőr tapintásra és látszatra is fiatalabb, egészségesebb lesz. A hölgyeknek különösen fontos figyelmet szentelni a fenék, csípő és combok tájékára. Az uraknak és tinédzsereknek pedig a hátukra. Ilyenkor télen ráadásul a könyök, térd, sarok bőre is kiszárad, megkeményedik.

Radírok kaphatók krém és szappan formátumban is. Utóbbiban általában mandulahéj, nádcukor vagy gyümölcsmagvak vannak. A testradírozást nem érdemes arcradírral végezni. Az arc finom bőrére készített anyagok nem elég erősek a test vastagabb bőrfelületeire. A radírok ára pár száz forintnál kezdődik. Használjuk őket tusfürdő helyett, eltávolításukat pedig csak bő vízzel, ne vattával végezzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!