Hírek

2006.12.12. 17:39

Tömegverekedés: rendőrautókat is összerugdostak a bicskei utcán

Hétfőn éjjel tömegverekedés tört ki Bicskén. Egy bicskei férfi rendőri segítséget kért a kisvárosban kialakult verekedés miatt, amelyben hatan estek egymásnak.

BAMA

A járőrök erősítést kértek, és csak ezután sikerült szétválasztani a verekedőket. Az intézkedés közben két férfi a járőrök mindkét szolgálati autójába is belerúgott, és ököllel verték a karosszériát. Egyikük menekülni próbált, de a rendőrök gyorsan utolérték, földre teperték és megbilincselték. Az intézkedés végén a rendőrök két férfit és nőt állítottak elő, őket garázdaság, illetve rongálás miatt kívánták meghallgatni. Az egyik férfi vallomást tett, míg a többiek megtagadták. A sérültekhez a verekedők hívtak mentőt, egyikük kéz-, másikuk fejsérülést szenvedett, őket kórházba szállították. A mentőorvos ragaszkodott hozzá, hogy a kórházba szállítás rendőri kísérettel történjék.

A két áldozat nem kívánta igénybe venni az orvosi ellátást, önkényesen elhagyták a kórházat. Személyi adataik alapján a rendőrség már keresi őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!